aboutus

SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED

SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: SECUERA
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~80
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

η Co. τεχνολογίας Shenzhen Secuera l, ΕΠΕ είναι μια εθνική νέα επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας δεσμευμένη στο ερευνητικό &development εξοπλισμού ασφάλειας, την παραγωγή και τις πωλήσεις, επίσης ένας προμηθευτής της εξατομικευμένης λύσης συστημάτων ασφαλείας. Η επιχείρηση συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την καινοτομία και την ανάπτυξη προϊόντων και φέρνει ενεργά στα τοπ ταλέντα για να ενισχυθεί η ανεξάρτητη δύναμη έρευνας και ανάπτυξης. Η επιχείρησή μας συνεργάζεται επίσης με πολλά εσωτερικά γνωστά όργανα για να χτίσει τα κύρια προϊόντα της βιομηχανίας ασφάλειας.

το l ως άριστος κατασκευαστής που παρέχει όλες τις λύσεις δημόσια ασφαλείας, αυτό παράγει κυρίως τα συστήματα ανίχνευσης ακτίνας X, ανιχνευτής μετάλλων, σύστημα θερμοκρασίας διαλογής σώματος.

το l η ποιότητα των προϊόντων σεβασμών επιχείρησής μας ως επιχειρηματική ζωή, ελέγχει αυστηρά το κάθε μέρος κατασκευής σύμφωνα με το ISO 9001 τυποποιημένο και ενεργά τις προσεγγίσεις στα διεθνή προϊόντα πρώτης θέσης.

το l ικανοποιεί τα αναπτυσσόμενα αιτήματα των πελατών «είναι η κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης της επιχείρησης. Η επιχείρηση έχει παράσχει υψηλό - αποδοτικών και εξατομικευμένου προϊόν ποιότητας, και υπηρεσία για περισσότερους από 1.000 πράκτορες γύρω από 30 χώρες του κόσμου, ο οποίος καλύπτει ποικίλες τόπο συναντήσεως μεγάλων γεγονότων, αερολιμένες, σταθμούς, τερματικά, τόπους συναντήσεως ψυχαγωγίας, σύστημα δημόσια ασφαλείας, σημαντικές κυβερνητικές υπηρεσίες λειτουργίας, μεγάλα εργοστάσια, δωμάτιο εξέτασης, λεωφόρους αγορών και άλλους τομείς όπως το έλεγχο ασφαλείας πρόσβασης ανθρώπων, επιθεώρηση παράνομης διακίνησης. Το τρέχον εμπορικό σήμα SECUERA έχει χτίσει μια ισχυρή διεθνή βάση πελατών σε περισσότερες από 80 χώρες, τα προϊόντα έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και άλλες χώρες και περιοχές.

Ιστορία

SECUERA η ΑΣΦΑΛΕΙΑ καθιερώνεται στο Χογκ Κογκ το 2007, που είναι επαγγελματικός κατασκευαστής εξοπλισμού ανιχνευτών ασφάλειας, ειδικεύτηκε την ανάπτυξη και η έρευνα στην ακτίνα X φαντάζεται το tehnology, τεχνολογία ανίχνευσης μετάλλων, εκρηκτική ανίχνευση, υγρή ανίχνευση και σχετικές υπηρεσίες ασφάλειας., τρέχουμε SECUERA ως τοπ εμπορικό σήμα. Δεδομένου ότι ένας αξιόπιστος προμηθευτής, συνεχίζουμε τα προϊόντα καλής ποιότητας προϊόντων, δώστε την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη.

 

Στο 21$ο αιώνα, ΑΣΦΆΛΕΙΑ SECUERA που εισήχθη στην ηπειρωτική χώρα της Κίνας, το 2016 ενέκρινε επιτυχώς την πρώτη τεχνική συνεργασία στην ηπειρωτική χώρα - Co. τεχνολογίας Shenzhen Secuera, ΕΠΕ, και υπέγραψε τη συνεργασία.

 

Προκειμένου να συναντηθεί η ανάπτυξη αγοράς, το αίτημα κομμάτων, Co. τεχνολογίας Shenzhen Secuera, ΕΠΕ που το εμπορικό κέντρο ενσωματώνει όλους τους πόρους για να λάβει τις επιστημονικές αποφάσεις για τον προγραμματισμό εμπορικών σημάτων, λειτουργία αγοράς, σύστημα μάρκετινγκ, τυποποιεί τη διαχείριση, ώστε να εξασφαλιστεί ασφάλεια, ενεργός, αποδοτική, γρήγορη ανάπτυξη.

 

Προσκαλούμε όλα τα κόμματα με τα υψηλά ιδανικά, φίλοι φιλοξενουμένων για να επιδιώξουμε την κοινή ανάπτυξη, για να οδηγήσουμε την επιχείρηση παγκόσμιας ασφάλειας! Σας καλωσορίζουμε ειλικρινά για να ενώσουμε!

 

Κίνα SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Υποστήριξη στις πωλήσεις:

Θα αποκριθούμε όλη η έρευνά σας μέσα σε 24 ώρες! Η υποδοχή ερευνά από σε όλο τον κόσμο! Θα σας προσφέρουμε την καλύτερη προσφορά μας και θα παράσχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας σύμφωνα με την απαίτησή σας.

 

Κίνα SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

 

Τεχνική υπηρεσία:

Η τεχνική ομάδα μας είχε τους πλουσίους πεπειραμένους στον περίπατο μέσω του ανιχνευτή μετάλλων, του ανιχνευτή αποσκευών ακτίνας X, κάτω από το σύστημα παρακολούθησης κ.λπ. οχημάτων. Είμαστε ευτυχείς να παρέχουμε τα στηρίγματα στην υπηρεσία, τη συντήρηση, την εγκατάσταση, την κατάρτιση, και την έρευνα & την ανάπτυξη cOem στα νέα προϊόντα

 

Εγκατάσταση, συντήρηση, κατάρτιση

Θα σας παράσχουμε διετής εξουσιοδότηση δωρεάν για τα ανταλλακτικά για όλη την ασφάλειά μας equipents. Θα παράσχουμε ότι οι μόνιμες τεχνικές υποστηρίξεις για orders.we σας παρέχουν ελεύθερο περιλαμβάνει την εγκατάσταση, λειτουργία, μετά από ελεύθερη υπηρεσιών .and τη hotal και ελεύθερη υποστήριξη τροφίμων.

 

 

Η ομάδα μας

Αυτήν την περίοδο,

Έχουμε 80 υπαλλήλους, οργάνωση 10 ομάδες Ε&Α. QC 10 ομάδα προσώπων.

 

Μόνος-αναπτυγμένος πολλές σειρές προϊόντων όπως: Συστήματα ανίχνευσης ακτίνας X, χέρι - κρατημένος ανιχνευτής μετάλλων, περίπατος μέσω του ανιχνευτή μετάλλων, κάτω από το σύστημα επιθεώρησης κ.λπ. vehcie.

 

Στηργμένος στην αποδοτική διαχείριση και το γρήγορο fexible σχέδιο παραγωγής μας, είμαστε σε θέση να ελέγξουμε την ετήσια ικανότητα παραγωγής 3000 ακτίνας X συνόλων ανιχνευτών αποσκευών, περίπατος 8000sets μέσω του ανιχνευτή μετάλλων, χέρι 100,000units - κρατημένος ανιχνευτής μετάλλων, 1000sets κάτω από το σύστημα παρακολούθησης κ.λπ. οχημάτων Σε περίπτωση επείγουσας απαίτησης, η μονάδα παραγωγής έκτακτης ανάγκης μας θα εγγυηθεί την επιχείρησή σας χωρίς πρόβλημα.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας