products

IP67 αυτόματα οδικά εμπόδια που ανυψώνουν την ηλεκτρο υδραυλική ενσωματωμένη αύξηση στηλών για το σχολείο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: SECUERA
Πιστοποίηση: CE,RSOH
Αριθμό μοντέλου: Za-H219
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία διεθνών προτύπων
Όροι πληρωμής: D/A, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000/Sets/Month
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα Προϊόντος: Αυτόματο οδικό Blocker αύξησης Αυξανόμενη διάμετρος στυλίσκων: 11.219*600*6mm, (diameter* πάχος τοίχων rise*) (άλλο μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί)
Βάρος: 180 κλ Χρόνος ανόδου: 2 ~ 3s (διευθετήσιμα)
Βαθμός προστασίας: IP67 Ελεγκτής: 500*400*200mm (μέχρι 6 ανυψωτικές στήλες μπορούν να ελεγχθούν
Υλικό: 304 δεν προκαλούν το χάλυβα Δύναμη συστημάτων (ψ): 1.5KW/2.2KW/3.7KW
Η ελάχιστη πίεση: μπορέστε να περάσετε το φορτηγό εμπορευματοκιβωτίων κάτω από 80 τόνους έλεγχος συστημάτων: Ηλεκτροϋδραυλικό
Υψηλό φως: <h2 style='display: inline-block;font-weight: bold;font-size: 14px;'>parking space blocker</h2>,<h2 style='display: inline-block;font-weight: bold;font-size: 14px;'>remote control parking bollards</h2>

Περιγραφή προϊόντων

 

στρογγυλά αυτόματα εμπόδια ασφάλειας που ανυψώνουν την ηλεκτρο υδραυλική ενσωματωμένη αύξηση στηλών για το σχολείο/το εργοστάσιο 

 

Αυτόματο οδικό Blocker αύξησης, υδραυλικά οδικά Blockers Lifing, εξοπλισμός οδικών φραγμών

 

 

Σειρά χρήσης:

Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην αστική μεταφορά, τα στρατιωτικά και εθνικά σημαντικά όργανα και τις περιβάλλουσες περιοχές, τις για τους πεζούς οδούς, τις εθνικές οδούς, τους σταθμούς φόρου, τους αερολιμένες, τα σχολεία, τις τράπεζες, τις μεγάλες λέσχες, τους χώρους στάθμευσης και πολλές άλλες περιπτώσεις. Μέσω των περιορισμών στη διάβαση των οχημάτων, η διαταγή κυκλοφορίας, δηλ., η ασφάλεια σημαντικών εγκαταστάσεων και θέσεων είναι αποτελεσματικά εγγυημένες.

 • 1. Γκέιτς των σημαντικών μονάδων όπως τα κρατικά όργανα και ο στρατιωτικός: εγκαταστήστε τα οδοφράγματα ανύψωσης και ταραχή-απόδειξης, και ελέγξτε την ανύψωση και το χαμήλωμα με τη βοήθεια του ηλεκτρικού, τηλεχειρισμού ή της πιστωτικής κάρτας, αποτρέποντας αποτελεσματικά την είσοδο των εξωτερικών οχημάτων μονάδων και των παράνομων οχημάτων.
 • 2. Για τους πεζούς οδός: Εγκαταστήστε ένα ανυψωτικό οδόφραγμα στη διατομή της για τους πεζούς οδού. Το οδόφραγμα είναι σε ένα κράτος και περιορίζει την είσοδο και την έξοδο του οχήματος. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή ειδικές περιστάσεις (όπως η πυρκαγιά, οι πρώτες βοήθειες, η επιθεώρηση ηγεσίας, κ.λπ.), το οδόφραγμα μπορεί να χαμηλώσουν γρήγορα για να επιτρέψει στο όχημα για να περάσει.
 • 3. Ζώνη οδικής απομόνωσης: Στη μη-πλήρως εσωκλειόμενη ζώνη οδικής απομόνωσης, ένα ανυψωτικό οδικό εμπόδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί, το οποίο αποτρέπει συνήθως το όχημα από να γυρίσει αριστερά ή να γυρίσει γύρω. Σε περίπτωση ειδικών όρων όπως η οδοποιία και η οδική παρεμπόδιση, τα οδοφράγματα μπορούν να χαμηλώσουν για να επιτρέψουν στα οχήματα για να εκτραπούν.
 • 4. Για πολλές χρήσεις plaza: Κατά τη διάρκεια της ημέρας, άνοδος οδοφραγμάτων, τα οχήματα είναι απαγορευμένα από την είσοδο του plaza, και το plaza χρησιμοποιείται ως προσωρινός χώρος στάθμευσης τη νύχτα, και τα οδοφράγματα καταγράφονται, και τα οχήματα μπορούν να εισαγάγουν το χώρο στάθμευσης.
 • 5. Ανοικτά πάρκα: Τα ανυψωμένα οδοφράγματα εγκαθίστανται στις ανοικτές διατομές πάρκων. Συνήθως, η άνοδος οδοφραγμάτων για να αποτρέψουν τα οχήματα από τη διάβαση, και οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν ελεύθερα. Σε περίπτωση ειδικών περιστάσεων, χαμηλότερων το εμπόδιο ανελκυστήρων για να επιτρέψει στο όχημα για να περάσει.
 • 6, η κοινότητα, τράπεζες, σχολεία και άλλες θέσεις που περιορίζουν την είσοδο των οχημάτων και εξασφαλίζουν την αποτελεσματική χρήση των εξόδων πυρκαγιάς.
 • 7. Οδός ταχείας κυκλοφορίας: Είναι απαραίτητο να κλειθεί επειγόντως ο δρόμος και να χρησιμοποιηθεί ο αυτόματος ανυψωτικός οδικός σωρός, που είναι κατάλληλος και γρήγορος, και μπορεί να λύσει την πίεση της ανεπαρκούς αστυνομικής δύναμης.

 

Απόδοση προϊόντων:

 • 1. Η δομή είναι εύρωστη και ανθεκτική, με τη μεγάλη ικανότητα μεταφοράς φορτίων, σταθερή λειτουργία και χαμηλού θορύβου.
 • 2, παίρνουν τον έλεγχο, η απόδοση συστημάτων είναι σταθερή και αξιόπιστη, εύκολος να ενσωματώσει.
 • 3. Η ανυψωτική στήλη και οι άλλες συσκευές όπως η πύλη πυλών είναι συνδεμένες και ελεγχόμενες, και μπορούν επίσης να συνδυαστούν με άλλες συσκευές ελέγχου για να πραγματοποιήσουν τον αυτόματο έλεγχο.
 • 4. Στην περίπτωση της διακοπής ρεύματος ή της αποτυχίας, εάν η ανυψωτική στήλη πρέπει να χαμηλωθεί στο κράτος, την αυξημένη στήλη μπορεί να χαμηλώσουν με το χέρι στην οριζόντια θέση να επιτρέψει στο όχημα για να περάσει.
 • 5. Υιοθετώντας τη διεθνή κύρια τεχνολογία κίνησης χαμηλής πίεσης υδραυλική, ολόκληρο το σύστημα είναι ασφαλές, αξιόπιστο και σταθερό.
 • 6. Συσκευή τηλεχειρισμού: Μέσω του ασύρματου τηλεχειρισμού, μπορεί να ανυψωθεί μέσα σε 30 μέτρα γύρω από τον ελεγκτή (σύμφωνα με το περιβάλλον ραδιοεπικοινωνίας στην περιοχή).

 

 

IP67 αυτόματα οδικά εμπόδια που ανυψώνουν την ηλεκτρο υδραυλική ενσωματωμένη αύξηση στηλών για το σχολείο 0

 

IP67 αυτόματα οδικά εμπόδια που ανυψώνουν την ηλεκτρο υδραυλική ενσωματωμένη αύξηση στηλών για το σχολείο 1
Εισαγωγή παραμέτρου:
 
Έλεγχος συστημάτων ηλεκτρουδραυλικός
Η ελάχιστη πίεση μπορεί να περάσει το φορτηγό εμπορευματοκιβωτίων κάτω από 80 τόνους
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 220V
Δύναμη (ψ) 1.5KW/2.2KW/3.7KW συστημάτων.
Αυξανόμενος χρόνος ≤ 3S (διευθετήσιμος)
Μειωμένος χρόνος ≤ 1S (διευθετήσιμος)
Θερμοκρασία -35 ° Γ ~ 75 ° Γ (κατάλληλο) εργασίας.
Περιβάλλον -10 ° Γ ~ 65 ° Γ, βροχή, υγρασία και σκόνη αποθήκευσης
Το υλικό 304 δεν προκαλεί το χάλυβα
Χρωματίστε ποικίλα χρώματα (προαιρετικά)
Αυξανόμενη διάμετρος 219*600*6mm στυλίσκων, (diameter* πάχος τοίχων rise*) (άλλο μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί)
Ελεγκτής 500*400*200mm (μέχρι 6 ανυψωτικές στήλες μπορούν να ελεγχθούν
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Jason

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613691883242

WhatsApp : +8613691883242