products

Ανιχνευτής μετάλλων αψίδων πλαισίων πορτών/πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας ανιχνευτών μετάλλων σώματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SECUERA
Πιστοποίηση: CE,FCC,ROHS,ISO
Αριθμό μοντέλου: ZAD-PD6500i
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη συσκευασία και χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 800 σύνολα το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Αριθμό μοντέλου: pd6500i Τύπος: Εξοπλισμός ασφάλειας
Χρήση: ανίχνευση μετάλλων Δύναμη: 110v διεθνές επίπεδο του /220v
Ανίχνευση των ζωνών: 33 ανίχνευση των ζωνών Αδιάβροχο: Πρότυπα IP 55
Πρότυπο συναγερμών: Συναγερμός των ευδιάκριτων και οπτικών οδηγήσεων Χρώμα: Γκρίζος/μπεζ

Περιγραφή προϊόντων

Ο περίπατος μέσω των ανιχνευτών μετάλλων pd6500i, περίπατος ασφάλειας μέσω του μετάλλου πλαισίων πορτών ανιχνεύει

 

Υπηρεσία: COem

πρότυπα USS
Διαμορφώστε το αριθ. PD-6500i
Εξουσιοδότηση Περιορισμένο 12months
Ευαισθησία Από 0-99, συμπληρώστε συνολικά 100 επίπεδα
ανιχνευτές μετάλλων 33 ζώνες
Πιστοποίηση CE. ISO, ROHS, FCC
Περιβάλλον εργασίας -30℃ - +45℃
   

 

 

Περιγραφή προϊόντων

Επαγγελματικός εκρηκτικός περίπατος ασφάλειας μέσω του ανιχνευτή μετάλλων ανθεκτική IP 55

 

Κύρια χαρακτηριστικά 33 του περιπάτου ζωνών PD6500i μέσω του ανιχνευτή μετάλλων:

 

1. 33 ακριβείς ζώνες για να προσδιορίσει ακριβώς την πολλαπλών στόχων θέση από από την κορφή ως τα νύχια στο αριστερό, το κέντρο και τις δεξιά πλευρές του σώματος.

2 . 20 τυποποιημένα προγράμματα για τη μεταβλητότητα εφαρμογής ασφάλειας.

3. Παντός καιρού απόδειξη νερού, πρότυπα IP55. Ανθεκτικός με το κράμα & την κατασκευή PVC.

4.1διευθετήσιμηευελιξίαεπιπέδων00ευαισθησίας: Μπορούμε να φθάσουμε στις απαιτήσεις ασφάλειας με τη ρύθμιση της ευελιξίας. Υπάρχουν 100 βαθμοί ευελιξίας σε κάθε περιοχή ιδιωτικών αστυνομικών.

5. Υιοθετήστε την προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία σφυγμού, περιοχές και η πλευρά της πύλης μπορεί να διαβιβάσει και να λάβει το σήμα, μπορεί να αποβάλει τις ψεύτικων συναγερμών και να καθορίσει ακριβώς τη θέση των αντικειμένων μετάλλων.

6. Το ψηφιακό φιλτράροντας σύστημα της επεξεργασίας σήματος DSP προσφέρει την υψηλή δυνατότητα να επικριθεί η ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, αφή και η ενσφήνωση που κάνει την πόρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις συσσωρευμένες περιοχές.

7. Υψηλή ικανότητα αντιπαρεμβατικού:

Η υιοθέτηση ψηφιακού, της αναλογίας και της αριστερά και δεξιός ισορροπημένης τεχνολογίας μπορεί να αποτρέψει την ψεύτικη ή παραλειμμένη ανησυχία, ο οποίος ενισχύουν πολύ την ικανότητα αντιπαρεμβατικού.

8. Εξουσιοδότηση: 24 μήνες, μέρη και εργασία.

 

 

Specifiction χαρακτηριστικών γνωρισμάτων:

a . Εύκολη συνέλευση

Το GRT, μορφωματικό σχέδιο 33ZONE επιτρέπει μια γρήγορη και εύκολη συνέλευση, μόνο 4 βίδες να το τοποθετήσει.

 

b . Ακριβείς ζώνες ανίχνευσης

υπάρχουν 33 ευδιάκριτες ακριβείς ζώνες ανίχνευσης για την πλήρη κάλυψη στόχων στο αριστερό, το κέντρο και τη δεξιά πλευρά του σώματος από από την κορφή ως τα νύχια

 

c . φωτεινοί σηματοδότες

στην είσοδο της αψίδας, φωτεινός σηματοδότης για να υπενθυμίσει σε σας ο ανιχνευτής υπάρχει έτοιμος για τον επιβάτη.

 

d . Ευδιάκριτοι και οπτικοί συναγερμοί

υπάρχει ευδιάκριτος συναγερμός και το σήμα φω'των των οπτικών οδηγήσεων όταν ανιχνευθεί ένας στόχος, τα ακριβή φω'τα στην έξοδο gatepost θα παρουσιάσει τη θέση οποιουδήποτε προσβάλλοντας αντικειμένου.

 

e . Έλεγχοι Touchpad

Ο πίνακας ελέγχου accesss σχεδιάζεται προς χρήση από το εξουσιοδοτημένο προσωπικό με συγκεκριμένο, η πολλαπλής στάθμης ασφάλεια codes.it επιτρέπει στους εξουσιοδοτημένους χρήστες για να αλλάξει τις τοποθετήσεις.

 

f . Self-test

καμία μπαταρία δεν απαιτείται για τη μνήμη retention.while που η μονάδα είναι σε λειτουργία, self-test εκτελείται, οποιαδήποτε αποτυχίες ή προβλήματα θα αναφερθούν αμέσως στην επίδειξη LCD.

 

Τεχνική παράμετρος:


(1) ικανοποιήστε ένα κριτήριο: εθνικά πρότυπα < GB="" 15210-2003="">
(2) ανίχνευση της διαδικασίας: 100 βαθμοί ευαισθησίας που συναντιέται με τις απαιτήσεις στις διάφορες περιπτώσεις.
(3) βασική ασφάλεια: καλύψτε τις απαιτήσεις GB4793.
(4) προσωπική ασφάλεια: καλύψτε τις απαιτήσεις nilecj-0601.
(5) τοις εκατό του περάσματος: επάνω από το λεπτό μεταξύ 60
(6) ηλεκτρική πηγή: 90-240vAC, 50/60 Hz
(7) δύναμη: 55W.
(8) εργασιακό περιβάλλον: -30℃~ 45℃, <> (9) γενικά μεγέθη (χιλ.): 2200 (ύψος) Χ 820 (πλάτος) Χ 540 (βάθος).
(10) μέγεθος της αλέας (χιλ.): 2000 (ύψος) X.500 Χ 700 (πλάτος) (βάθος)
(11) βάρος: περίπου 75kg.

 

Λεπτομέρεια χαρακτηριστικών γνωρισμάτων

Ζώνες ανίχνευσης: 33 ακριβείς ζώνες για να προσδιορίσει ακριβώς τις πολλαπλών στόχων θέσεις από από την κορφή ως τα νύχια και να επισημάνει το αντικείμενο μετάλλων θέσης φ στις γραφικές παραστάσεις φραγμών 11 οδηγήσεων τμημάτων οριζόντια στα πλαίσια eages.

Σχέδιο σπειρών: Η προηγμένη ευρυζωνική τεχνολογία ανίχνευσης παρέχει την ανώτερη ανάλυση στόχων, τη σιδηρούχο και μη σιδηρούχο ανίχνευση όπλων, τη διάκριση και την υψηλότερη ρυθμοαπόδοση προστατών.

Ένδειξη συναγερμών: Η πλήρης ορατή επίδειξη LCD, οι φωτισμοί συναγερμών, οι συνδέσεις και η ηλεκτρονική είναι ενσωματωμένοι σε ένα ενιαίο κλειδώσιμο υπερυψωμένο διαμέρισμα που αποβάλλει την έκθεση των καλωδίων και του εξωτερικού κιβωτίου ελέγχου

Εύκολη συνέλευση: Το ProCheck3 συγκεντρώνεται εύκολα με μόνο 4 (τέσσερις) βίδες κομματιών και απλός να ακολουθήσει τις οδηγίες. Το ProCheck3 συγκεντρώνεται εύκολα με μόνο 4 (τέσσερις) βίδες κομματιών και απλός να ακολουθήσει τις οδηγίες.

Πολλαπλάσια ανίχνευση: Το ProCheck3 χρησιμοποιεί την πολυδιάστατη ανίχνευση που εξασφαλίζει τη μέγιστη ρυθμοαπόδοση και την ομοιόμορφη διαλογή με ένα ελάχιστο των ψεύτικων συναγερμών. Τα πολλαπλάσια στοιχεία κυκλώματος σπειρών με τα διπλά φω'τα συναγερμών ενημερώνουν τους χειριστές στα οποία η πλευρά του ανιχνευτή ο στόχος βρίσκεται. Με «τα καυτά σημεία» που αποβάλλονται, ο τομέας ανίχνευσης της μονάδας είναι ομοιόμορφος σε όλη την αψίδα και οι ψεύτικοι συναγερμοί ελαχιστοποιούνται σημαντικά.

Ο μικροεπεξεργαστής έλεγξε: Οι μικροεπεξεργαστές κατάστασης προόδου εξασφαλίζουν την ευαισθησία και την ευελιξία του προγραμματισμού με ένα μέγιστο 100 ευδιάκριτων επιπέδων ευαισθησίας σε κάθε πρόγραμμα.

Ευδιάκριτοι/οπτικοί συναγερμοί: Ευδιάκριτος συναγερμός με την καθυστέρηση 10 συναγερμών που δείχνει το στόχο σε 6 ανεξάρτητες ζώνες

Τομέας ανίχνευσης: Το μοναδικό σχέδιο σπειρών προσφέρει τον πολυδιάστατο τομέα ανίχνευσης με τη συνολική ομοιομορφία και οριζόντια και κάθετα. Αυτό το σχέδιο, συν μια επιλογή τριών επιπέδων ώθησης επιπέδων αστραγάλων, αποβάλλει τα παραδοσιακά καυτά σημεία και τα αδύνατα σήματα. Η ανίχνευση στόχων είναι ακριβής ανεξάρτητα από τη θέση της στην αψίδα.

Προγραμματισμός: Το ProCheck 3 προσφέρει σε 3*11 τις ανεξάρτητες ζώνες με 1 έως 99 επίπεδο (το επίπεδο 200 είναι διαθέσιμο για το αίτημα) της ευαισθησίας ρυθμίζοντας για να συναντήσει ακριβώς το τέλος - απαίτηση χρηστών.

Λειτουργούσες θερμοκρασίες: - 4°F (- 20°C) + 158°F (70°C) Υγρασία: Σε 95% non-condensing.

Δύναμη: 100 έως 240 50 ή 60 Hertz VAC, 55 Watt καμία να ξανακάνει ηλεκτρική εγκατάσταση, αλλαγή ή ρύθμιση που απαιτούνται.

Καταστολή παρέμβασης: Προηγμένοι αναλογικός και ψηφιακός filtering-τόσο καλά όπως η διευθετήσιμη λειτουργία συχνότητα-αποβάλλει τα πιθανά αποτελέσματα από τις των ακτίνων X μονάδες, τα ραδιόφωνα και άλλες ηλεκτρικές πηγές παρέμβασης.

Κυκλοφορία αντίθετη: Αντίθετες διαδρομές ο αριθμός προστατών που έχουν περάσει μέσω του ανιχνευτή, ο αριθμός συναγερμών και υπολογίζουν το ποσοστό συναγερμών.

 

 

 

Ανιχνευτής μετάλλων 33 αψίδων πλαισίων πορτών ζώνες με τον κατασκευαστή της Κίνας επίδειξης LCDΑνιχνευτής μετάλλων αψίδων πλαισίων πορτών/πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας ανιχνευτών μετάλλων σώματοςΑνιχνευτής μετάλλων 33 αψίδων πλαισίων πορτών ζώνες με τον κατασκευαστή της Κίνας επίδειξης LCDΑνιχνευτής μετάλλων 33 αψίδων πλαισίων πορτών ζώνες με τον κατασκευαστή της Κίνας επίδειξης LCDΑνιχνευτής μετάλλων αψίδων πλαισίων πορτών/πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας ανιχνευτών μετάλλων σώματος

Στοιχεία επικοινωνίας
Jason

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613691883242

WhatsApp : 8613691883242